Mit jelez a Hold a felnőtt horoszkópban?


 

http://www.gyerekhoroszkop.hu/sites/default/files/node_images/holding_moon_by_utopic_man_0.jpg

Egy felnőtt születési horoszkópját vizsgálva, a Hold helyzete összefügg a szülött gyermekkorával, gyökereivel, édesanyjához való viszonyával, biztonságvágyával.

A Hold olyan emocionális és ösztönös szükségleteket jelez, mely megmutatja, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy biztonságban, védetten, lelkileg kiegyensúlyozottan érezzük magunkat. Megmutatja, hogy a különböző élményekre, hogyan reagálunk spontánul, valamint hogyan tudunk alkalmazkodni a körülményekhez.

Ha a Holdad levegő- jegyben (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) áll, akkor fogod biztonságban érezni önmagadat és megtalálni belső egyensúlyodat, ha módod van gondolataidat közölni másokkal. Az élethez való alkalmazkodásban pedig próbálsz függetlenedni a körülötted zajló eseményektől, hogy objektív véleményt alakíthass ki róluk.

Ha a Holdad víz- jegyben (Rák, Skorpió, Halak) áll, akkor nálad az átélt élményeket erős érzelmi átélés, reakció kíséri. Ez megjelenhet félénkségben, sebezhetőségben, vagy abban, hogy túlságosan is komolyan veszed az életet, és magasra teszed a lécet mind másokkal, mind önmagaddal szemben.

Ha a Holdad tűz- jegyben (Kos, Oroszlán, Nyilas) áll, akkor reakcióid spontának, hevesek, lelkesek és tele vagy tettrekészséggel. Hajlamos vagy rá, hogy előbb cselekedj, és csak utána gondolkodj.

Ha a Holdad föld- jegyben (Bika, Szűz, Bak) áll, akkor minden kihívásra megfontoltan, átgondolva, tárgyilagosan reagálsz. Reakcióid előre kiszámíthatóak, és minden döntésedben biztonságra, tervszerűségre törekszel.