Szabadidőhoroszkóp Rák, Oroszlán, Szűz gyermek részére


Rák Nap vagy Aszcendens

Rák csemeténket általában ki sem lehet robbantani otthonról, pláne, hogy minden ismeretlen élmény még gondolat szintjén is elrettentő számára. Ha mégis rá tudjuk venni, hogy kimerészkedjen szobája biztonságot adó falai közül, valószínűleg annak örül legjobban, ha családjával együtt tölthet el egy emlékezetes napot. Nincs igénye arra, hogy fürtökben lógjanak róla a haverok, leginkább szerettei vagy bizalmas barátai körében érzi jól magát. Gazdag fantáziájának köszönhetően mágnesként vonzzák a mesék, a régmúlt idők és a történelmi témák. Az érzékeny, csupaszív kis Rák imádja a kisállatokat, különösen a puha szőrös, simogatnivaló állatkákat és a madarakat, így bármilyen állatsimogató önfeledt perceket okozhat számára. Szívesen tartózkodik víz közelben is, akár tó – vagy folyóparton, akár egy strandon.

Tippek: állatsimogató, madárrezervátum, mesés vagy középkori várjátékok, bábelőadások, gasztronómiai programok, strandolás, élményfürdő, hajózás, vízibiciklizés

 

Oroszlán Nap vagy Aszcendens

Oroszlán gyermekünk számára feltétlenül olyan programot szervezzünk, amivel utólag el tud majd büszkélkedni a barátainak és hódolóinak – ezekből pedig nem kevés akad!

Oroszlán csemeténk számára színház az egész világ: imád szerepelni, rajong a szórakozásért, ünnepekért, bulikért és partykért, mindenfajta felhajtásért és látványos fényűzésért. Rendkívül kreatív, fantáziadús, fogékony a művészetekre is, és nagy örömmel bújik jelmezbe. A kis Oroszlán  játék közben érzi magát leginkább elemében, de nagyra értékeli a kalandokat is!

Szeret mindenben a legjobb lenni, így az ügyességi versenyekre is önbizalomtól duzzadva nevez be.

Tippek: színház gyerekelőadással, vidámpark, aszfalt rajzverseny, táncbemutató, koncert, versenyautó-és ralley bemutató, ügyességi versenyek, vetélkedők, mini golf, bohócok

 

Szűz Nap vagy Aszcendens

Az elfoglalt Szűz gyerkőc ritkán ér rá kikapcsolódni, ám ha sikerült megnyugtatnunk, hogy semmiben sem tud segíteni nekünk, akkor is inkább valamilyen hasznos, gyakorlatias szabadidős tevékenységet lebegtessünk meg előtte.

Az állandó kérdezősködést leszámítva a Szűz csemetével való kikapcsolódás valódi relaxáció: nála biztosan nem kell a tűzoltókat hívnunk, hogy leszedjék a park legmagasabb fájáról!A kis Szűz nem ugrik bele ész nélkül semmibe, józanul felméri tettei következményeit.

Szereti a természetet, a kirándulásokat, az állatokat, rengeteg minden érdekli, mindent alaposan megfigyel, kérdez, majd rendszerez. A kis Szüzek kézügyessége nagyon jó, imádnak szerelni, barkácsolni, kézműveskedni. A Szűz csemete amúgy igen agyafúrt, rejtvényekben, fejtörőkben, kvíz játékokban verhetetlen!

 

Tippek: gyermekvasút, játszóház, múzeum látogatás, kézműves foglalkozások (szövés-fonás, gyöngyfűzés stb), kvíz játékok, modellezés