Ajándék Nyilas gyereknek


A Nyilas vidám, lelkes és energikus gyermek¸aki mindenhol ott akar lenni, és mindent látni akar, szinte fél, hogy lemarad valamiről. Kíváncsi és nyughatatlan szellem, állandó kalandvágy hajtja, mindig új célokat és tapasztalatokat keres. A kis Nyilas imádja az utazást, a kihívásokat, számára az egész világ felfedezésre vár! Érdeklődése sokrétű, tele van tudásvággyal és kimondhatatlanul sokat kérdez. Ő maga is szívesen tanít másokat és adja tovább frissen megszerzett ismereteit. Szereti a nagy tereket, a mozgást és a szabadságot. Társasági ember, aki lelkesedésével másokat is cselekvésre ösztönöz. A Nyilas gyerekeknek nagy szükségük van a példaképekre, ideálokra , akikhez hasonlítani szeretnének, legyenek azok mesehősök, vagy valós személyek.Élénk fantáziájának és idealizmusának köszönhetően a Nyilas gyermek nagyon szereti a mese-és a fantázia világát. Ám nem könnyű őt lekötni, mert figyelme csapongó és kissé felszínes. Mivel szeret versengeni, egyaránt kedveli a szellemi és fizikai erőpróbákat, a kívzjátékokat, logikai játékokat, sportokat. A Nyilas gyerkőc kedveli a bőséget, a nagy méreteket és a túlzást: Ha választhat neki a játékboltban kapható legnagyobb maci, és a legnagyobb doboz legó kell! A kis Nyilasokat általában erős vonzalom fűzi a lovakhoz.

 

Fiúknak

Szobai képvetítő Eureka, Playmobil ( Lovarda, Piramis, Lovagvár), Superplay Falcon kastély, csocsóasztal, Kid Cars 3D mentő állomás, Téli munkagépek (Dickie), Vonatos játék szett (Écoiffier), EXPLORE Kalandtáska, lovag szett, vadnyugati erőd,  legó (LEGO Roxfort kastély, Tajtékos öböl, Lakókocsi), Roary kaszkadőr készlet, Ben 10 figurák, Supermag mágneses játékszettek, társasjáték (Noddy, Fauna társasjáték, 80 nap alatt a Föld körül,Magyarországi körutazás, Bang), rendőrcsapat szett, legó (Heroica, Star Wars)

 

Lányoknak

Horseland lovasklub szett, Smoby Super Store, Champion lovak, mágneses rajztábla, Moon Sand homokgyurma (Kalandsziget, Disney hercegnők, Kincses várkastély), társasjáték (Az én csodálatos világom, Játssz, blöffölj, és nyerj!, Euro Quíz) Hello Kitty  piknik kosár, legó (LEGO Duplo Micimackó piknikezik, Díjugratás, Horgászkirándulás) Csodálatos lovak mandalarajzoló (Ravensburger)