Karácsonyi ajándékhoroszkópA szülők általában jól ismerik saját csemetéiket, és többnyire részletes és pontos tájékoztatást kapnak tőlük, mit is szeretnének karácsonyra, esetleg együtt írnak a Télapónak, Jézuskának ajándék ügyben. Ám a nagyszülők már többet vakarják a fejüket tanácstalanságukban, nem is beszélve a barátokról és rokonokról…

Nos, ha még nincs ötleted, hogy mivel lepd meg karácsonyra gyermekedet (unokádat, unokaöcsédet, keresztlányodat)  és nem akarsz sem kellemetlen meglepetést, sem egy századik matchboxot a polcra, akkor gyerekhoroszkóp ebben is tud segíteni!

Vannak ugyanis alapszabályok.

Egy szétszórt, örökmozgó Ikrek csemete számára a türelmet és koncentrálást igénylő 1000 db-os puzzle vagy egy repülőgép makett -bármilyen jó ötletnek is tűnik,- inkább büntetés, mint ajándék. Ugyanígy a visszahúzódó, gyámoltalan Rák fiúunokánk sem lesz vagányabb attól, ha gladiátor szettet vagy kommandós jelmezt kap ajándékba. Egy tipikus Kos kislány a Barbi babát legfeljebb túszként használja majd egy akciójelenethez, és egy komoly, céltudatos Bak kisfiú már a kiságyból is előbb nyúl a sakk tábla, mint a lézerkard felé.

Mint mindig, ebben az esetben is több dolgot vizsgálunk a horoszkópban. A Hold a születési képletben a fantáziát uralja, amely a gyermeki játék mozgatórugója, de megmutatja azt is, hogy csemeténk mennyire introvertált vagy extrovertált. Az Aszcendens (és a Nap) jegye elárulja, hogy milyen a gyermek habitusa, beállítottsága, érdeklődési köre, illetve egyedül, elvonulva játszik szívesebben, vagy született csapatjátékos. A Nap hatása elsőként épp a játékban nyilvánul meg a 3 év körüli kisgyerekek esetében, hiszen a tudatos énjükön kívül az alkotókészséget és kreativitást is jelöli a horoszkópban.

Érdemes tehát mindhárom jellemzést elolvasni, ha a Nap, Hold és Aszcendens jegye mind különbözik.

Ha nem ismered gyermeked Hold jegyét és Aszcendensét, itt tudod megnézni:

http://ezo.co.hu/index.php?id=26

Ha nem igazodsz ki az ábrán, írj egy emailt a jadria@dimnet,hu címre gyermeked pontos születési adataival (születési hely és óra percre pontos dátum) és megírom neked!